Un copil de 4 ani a murit după ce s-a înecat cu un bob de strugure

Tragedie în Bolintin Vale. Un copil de 4 ani a murit sâmbătă după ce s-a înecat cu un bob de strugure. Copilul a fost transportat la spital. Din păcate, medicii nu au mai avut ce face pentru el.

22 apr. 2023, 23:56
Un copil de 4 ani a murit după ce s-a înecat cu un bob de strugure

Un copil de doar patru ani din Bolintin Vale a murit sâmbătă după ce s-a înecat cu un bob de strugure. Polițiștii au fost informați în jurul orei 13.40 cu privire la faptul că la spitalul Orășenesc Bolintin Valea a fost transportat un minor despre care există indicii că ar suferi de asfixiere mecanică.

Citește și: Strugurii de solar, noua modă printre fermieri: „Cred că va fi cultura viitorului. Gustul este superior celor de import”

Din primele cercetări a reieșit faptul că băiatul de 4 ani s-ar fi asfixiat cu un bob de strugure, găsit pe jos, în curtea locuinței. În ciuda manevrelor de resuscitare, copilul a murit la spital, în jurul orei 15:00. Medicii nu l-au mai putut salva, potrivit Realitatea de Giurgiu.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care decesul a survenit copilului.