Un copil de 4 ani din Caraş-Severin a murit în urma unui accident rutier provocat de mama lui. Femeia nu avea permis de conducere

Un copil de 4 ani din Caraş-Severin a murit în urma unui accident de maşină provocat chiar de mama lui. Femeia, în vârstă de 27 de ani, nu avea permis de conducere și s-a răsturant într-un pârâu de pe marginea DJ 608.

01 aug. 2021, 11:14
Un copil de 4 ani din Caraş-Severin a murit în urma unui accident rutier provocat de mama lui. Femeia nu avea permis de conducere

Un copil de 4 ani din Caraş-Severin a murit. Accidentul rutier a fost  provocat de mama lui, care se afla în maşină alături de încă trei copii, toţi ai tinerei.

Citeşte şi: Accident feroviar în Caraş Severin. Doi cai au fost loviţi de un tren cu pasageri

Un copil de 4 ani din Caraş-Severin a murit

Astăzi (sâmbătă n.red.), la ora 12,00, Poliţia Staţiunii Băile Herculane a fost sesizată cu privire la un accident rutier produs pe DJ 608. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au identificat un autoturism răsturnat într-o pârâu de pe marginea DJ 608, în localitatea Cornereva.

Ulterior a fost identificată persoana care ar fi condus autoturismul, o femeie de 27 de ani din localitate, care din verificări s-a stabilit că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În momentul producerii accidentului, în autoturism s-ar fi aflat cei 4 copii minori ai femeii, unul dintre aceştia, în vârstă de 4 ani, fiind grav rănit, echipajul medical care a preluat minorul constatând decesul acestuia după efectuarea manevrelor de resuscitare”, se arată în informarea transmisă de către reprezentanţii IPJ Caraş-Severin, potrivit G4media.ro.

Ceilalţi trei minori nu au suferit vătămări corporale în urma accidentului rutier. Femeia de 27 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

În cauză urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzelor decesului minorului.