Un copil a povestit la grădiniţă că tatăl său a ucis un om, i-a tăiat organul sexual şi l-a dat la câini

Un copil de cinci ani a povestit la grădiniţă că tatăl său a ucis un om, i-a tăiat organul sexual şi l-a dat la câini. Detaliile crimei odioase cauzate de gelozie au fost aflate din motivarea judecătorilor de la Curtea de Apel Cluj, care i-a condamnat pe părinţii copilului la 15 ani şi 8 luni închisoare, 13 ani de închisoare. 

20 nov. 2019, 06:33
Un copil a povestit la grădiniţă că tatăl său a ucis un om, i-a tăiat organul sexual şi l-a dat la câini

Trei persoane au fost condamnate definitiv la închisoare, la finele lunii octombrie 2019, după ce au fost găsite vinovate de omor calificat şi profanare de cadavre, potrivit Adevărul. Motivarea sentinţei scoate la iveală detalii terifiante despre faptele comise de cele trei persoane. Povestea a început pe 30 august 2017, când Poliţia din Bistriţa Năsăud a fost sesizată că pe un teren din satul Aluniş a fost găsit un craniu. La acel moment, poliţiştii căutau deja o persoană în vârstă de aproape 40 de ani, care fusese dat dispărut cu o zi după ce i s-a născut o fetiţă. Anchetatorii au aflat că persoana dispărută era cea a cărei craniu a fost găsit, în scurt timp reuşind să ajungă la cei trei făptaşi.

Potrivit motivării, pe 17 iulie 2017, la casa în care se aflau Irina Vasile şi Traian Puşcaş a venit victima, care, pe fondul consumului de alcool, i-a reproşat femeii că nu a mai întreţinut cu el raporturi sexuale. Concubinul femeii a intervenit şi după o ceartă cu victima, a lovit-o până aceasta a decedat. A doua zi, cei doi concubini au decis să scape de cadavru.

„Anterior abandonării corpului victimei în natură, loc aflat la o distanţă de aproximativ 900 de metri de locuinţa sa, inculpatul Puşcaş Traian a secţionat părţi din corp (organul sexual, o mână şi capul) cu ajutorul unei drujbe, primele două segmente de corp fiind date câinelui „Bobi” să le mănânce, aspect văzut de copilul mai mare al inculpaţilor Puşcaş şi Vasile Irina. Ulterior corpul victimei a fost degradat de animale”, se mai arată în motivare. 

Fiul Irinei Vasile şi al lui Traian Puşcaş, în vârstă de cinci ani, a povestit la grădiniţă „că tatăl său i-ar fi tăiat victimei o mână şi organul sexual şi le-ar fi aruncat la câini, iar restul corpului victimei ar fi îngropat-o într-un pârâu”.


loading...