Un copil de 7 ani a SUPRAVIEŢUIT în SĂLBĂTICIE, primind un AJUTOR divin printr-un mesager SURPRIZĂ

Un copil de şapte ani din Australia a supravieţuit o noaptea în sălbăticie, fără haine groase, după ce a fost ajutat de un animal. Astfel, minorul a povestit cum un cangur a venit lângă el şi i-a ţinut de cald pe tot parcursul nopţii, după ce i-a mâncat florile culese pentru mama lui.

09 aug. 2013, 10:36

Simon Kruger s-a pierdut după ce a început să alerge după un cangur pe care l-a descoperit într-o rezervaţie naturală, în timp ce se afla cu părinţii în vacanţă. Ulterior, el a început să culeagă flori pentru mama sa, dar s-a rătăcit şi nu a mai ştiut să se întoarcă, motiv pentru care a rămas peste 24 de ore în sălbăticie, până când a fost găsit cu ajutorul a două elicoptere, potrivit NY Daily Mail.

Citeşte şi Râzi cu lacrimi. Vezi cum reacţionează un CANGUR când este plesnit de îngrijitor VIDEO

Cu toate că părinţii se aşteptau la ce era mai rău, copilul a fost recuperat în viaţă, povestind că un cangur l-a ajutat să supravieţuiască. Astfel, în timp ce stătea zgribulit lângă un copac, un cangur a venit la el. După ce i-a mâncat florile culese, animalul s-a aşezat lângă copil, unde a stat până în zori, ţinându-i în acest mod de cald cu propriul său corp blănos.

Inedit este faptul că cei doi părinţi sunt ferm convinşi că a fost vorba de un ajutor divin, cangurul fiind trimis chiar de Dumnezeu.

Citeşte şi Box între un politician australian şi un … cangur. Cine a câştigat meciul

 „Cangurul s-a apropiat de el, a mâncat florile şi apoi s-a culcat lângă el. Cred că Dumnezeu l-a trimis pentru a-i ţine de cald. Cred că este un miracol. I-m mirosit hainele şi miroseau a cangur şi tufişuri„, a declarat Etienne Krugar, tatăl băiatului.