Un copil de 7 ani, găsit mort în maşina de spălat. Părinţii îl dăduseră dispărut

Un copil de 7 ani a fost găsit mort în maşina de spălat. Cu două ore înainte, părinții săi adoptivi au alertat autoritățile pentru a anunța dispariția lui, a declarat detectivul Robert Minchew, scrie New York Post.

29 iul. 2022, 17:43
Un copil de 7 ani, găsit mort în maşina de spălat. Părinţii îl dăduseră dispărut
Un copil de 7 ani, găsit mort în maşina de spălat

Un copil de 7 ani, găsit mort în maşina de spălat, care se se afla în garajul casei familiei sale din Spring, Texas, potrivit polițiștilor. Nu s-a precizat dacă în mașină era apă sau dacă aceasta era închisă.

Un copil de 7 ani, găsit mort în maşina de spălat

Cauza exactă a morții băiatului va fi stabilită după autopsie. Atunci când a fost găsit, copilul era îmbrăcat și nu se știe dacă acesta a intrat în joacă în mașina de spălat. „Nu știm ce s-a întâmplat, dar vom afla. Fie că a murit în mașina de spălat, fie că a fost ucis și pus în ea, nu pot comenta acum”, a spus detectivul.

După ce au primit apelul privind dispariția copilului, polițiștii au decis să percheziționeze casa, constatând că nu erau indicii că o ușă sau o fereastră ar fi fost lăsate deschise. Copilul locuia cu părinții săi, care l-au adoptat în 2019.

Citeşte şi: Gestul SFÂŞIETOR cu care o fetiţă de 11 ani a reuşit să scape cu viaţă din masacrul din şcoala din Texas

Masacru la o şcoală din Texas: 19 elevi şi un profesor au fost împuşcaţi

Cel puțin 14 elevi au fost uciși și un profesor a decedat în urma în urma împușcăturilor de marți de la o școală primară din Texas, au declarat surse pentru ABC News. Un adolescent înarmat a ucis cel puțin 19 copii și doi adulți după ce a pătruns marți într-o școală primară din Texas, acesta fiind cel mai grav atac armat ce a avut loc într-o școală din SUA în ultimii aproape zece ani, scrie Reuters.

Suspectul în vârstă de 18 ani, care a fost ucis de poliție, și-a împușcat, de asemenea, propria bunică, a fugit cu o mașină cu care a avut un accident și a declanșat apoi un dezastru sângeros la școala primară Robb din orașul Uvalde, Texas, la aproximativ 130 km vest de San Antonio.

Ofițerii de poliție l-au văzut pe atacator, îmbrăcat în vestă antiglonț, ieșind din vehiculul accidentat, având asupra sa o pușcă, și l-au „angajat” pe suspect, care a reușit totuși să intre în școală și să deschidă focul, a declarat pentru CNN sergentul Erick Estrada, de la Departamentul de Siguranță Publică din Texas (DPS).