Amănunte despre masacrul din Texas. Toţi cei 19 copii ucişi erau în clasele a 3-a şi a 4-a FOTO

Cu doar câteva zile înainte de sfârșitul anului școlar, un adevărat masacru a devastat comunitatea din Uvalde, din sudul Texasului. Un total de 21 de persoane au fost ucise, inclusiv 19 copii și doi profesori.

25 mai 2022, 20:01
Amănunte despre masacrul din Texas. Toţi cei 19 copii ucişi erau în clasele a 3-a şi a 4-a FOTO

Departamentul de Siguranță Publică din Texas a transmis că Salvador Ramos, în vârstă de 18 ani, și-a împușcat mai întâi bunica, care rămâne internată în stare gravă. După aceea și-a parcat camioneta în fața școlii elementare Robb, din Uvalde, după care a intrat în școală și a deschis focul. Anchetatorii nu au dezvăluit un motiv al masacrului, dar spun că bărbatul înarmat s-a baricadat într-o sală de clasă, împușcând pe oricine îi trecea prin faţă. Ulterior, el murit în schimbul de focuri cu poliția.

Amerie Jo Garza, de 10 ani, Uziyah Garcia, de 9 ani, Makenna Elrod, de 10 ani,  Xavier Lopez, de 10 ani,  Eliahana Torres, de 10 ani, Ellie Lugo, de 10 ani, Neveah Bravo, Tess Marie Mata, Rojelio Torres, Anabell Guadalupe Rodriguez, de 10 ani, Irma Garcia, învăţătoare de clasa a patra, Eva Mireles, învăţătoare de clasa a patra  – acestea sunt câteva dintre victimele lui Salvador Ramos, un tânăr descris de poliţie ca „întruchiparea răului”.

Citeşte şi Masacru la o şcoală din Texas: 19 elevi şi un profesor au fost împuşcaţi mortal

Toate victimele erau în clasele a 3-a şi a 4-a.

„Eram la muncă atunci când am fost anunţat că fiica mea se afla la școala unde fuseseră împuşcăturile și am așteptat mai multe detalii. Acum m-am întors să-mi caut fiica și nu o găsesc”, spunea Jesse Rodriguez, mai lui Annabelle Guadalupe Rodriguez. Ulterior, el a aflat că fiica lui se numără printre cei uciși. El a distribuit fotografii cu Annabelle Guadalupe Rodriguez, în vârstă de 10 ani, și a adăugat că și verișoara ei, din aceeași clasă, a 3-a, a murit, potrivit Fox News.

Citeşte şi Alertă în Texas! Mai mulți oameni au fost luați ostatici într-o sinagogă!