Un copil de doar un anișor a fost lovit’ de bonă! Femeia de 69 de ani a fost reținută de poliție

Un copil de doar un an și câteva luni a fost lovit, în repetate rânduri, de către femeia care a fost angajată să îi fie bonă. Agresoarea în vârstă de 69 de ani a fost reținută de către polițiști.
Filip Stan
18 mai 2024, 15:58
Un copil de doar un anișor a fost lovit' de bonă! Femeia de 69 de ani a fost reținută de poliție
Un copil de doar un anișor a fost lovit' de bonă! Femeia de 69 de ani a fost reținută de poliție

O femeie în vârstă de 69 de ani, domiciliată în București, a fost reținută de către polițiști în urma unui incident în care este acuzată că a agresat în mod repetat un copil de doar un an și două luni. Aceasta a lucrat în calitate de bonă pentru familia copilului în cauză.

Acțiunea a fost realizată de către polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție, care au acționat în temeiul unui mandat de aducere emis împotriva femeii în cauză. Cercetările sunt în desfășurare în cadrul unui dosar penal ce vizează presupusa agresiune fizică asupra copilului.

Citește și: Câți bani câștigă o bonă internă în Pipera în 2024?! Salariul pornește de la 1.200 de euro net! “Să fie nefumătoare și ar fi perfect să aibă și permis de conducere!”

„O femeie a sesizat faptul că fiul ei, în vârstă de un an şi două luni, ar fi fost agresat fizic de către bona, în vârstă de 69 de ani. Bona a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind dispus şi controlul judiciar pentru 60 de zile. La data de 16 mai 2024, Secţia 22 Poliţie a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 1 an şi 2 luni, ar fi fost agresat fizic de către bonă”, arată comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei, potrivit News.ro.

Conform sursei citate, din cercetările şi investigaţiile efectuate de către poliţişti a rezultat următoarea situaţie de fapt: „ În cursul lunii aprilie a anului curent, fiind în căutarea unei bone pentru fiul său, mama minorului ar fi cunoscut, prin intermediul unei platforme online, o persoană ce s-a recomandat a fi bonă cu experienţă.

Ulterior, cele două persoane s-ar fi înţeles ca femeia cunoscută prin intermediul reţelei respective să aibă grijă de fiul ei doar în anumite zile. Astfel, în perioada 16 aprilie – 13 mai a.c., bona ar fi fost solicitată de părinţii minorului, în repetate rânduri, să aibă grijă de fiul lor, fără ca aceştia să sesizeze aspecte care să le ridice suspiciuni în privinta comportamentului ei.

La data de 15 mai a.c., mama minorului ar fi vizionat înregistrările unor camere de supraveghere video disimulate în interiorul locuinţei de domiciliu, moment în care ar fi observat că, în cursul zilei anterioare, fiul său ar fi fost agresat fizic, în repetate rânduri, de către bonă, fiind bruscat şi lovit în mai multe zone ale corpului”.

În urma demersurilor întreprinse de către poliție, a fost identificată și localizată persoana suspectată de săvârșirea infracțiunii, o femeie în vârstă de 69 de ani. Vineri, s-a procedat la executarea unui mandat de aducere emis în numele acesteia, fiind adusă și supusă audierilor. Pe baza dovezilor strânse în cursul investigațiilor, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, iar apoi, în urma unei decizii ulterioare, a fost plasată sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Continuarea cercetărilor este responsabilitatea Secției 22 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul presupusei infracțiuni de lovire sau alte violențe, conform declaratiilor sursei citate. Autoritățile de poliție din Capitală subliniază că inițierea procedurii penale este un pas obișnuit în cadrul procesului legal, conform Codului de Procedură Penală, cu scopul de a facilita administrarea corectă a probei, fără a aduce atingere principiului prezumției de nevinovăție, care trebuie respectat în orice circumstanță.

Citește și: Job-ul de vis pentru tinerii români! Câți bani poți să bagi în buzunar la final de lună dacă ești bonă de animale

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!