Un copil de doi ani din Vaslui a fost călcat de CĂRUŢA în care se afla cu părinţii

Un băiat de doar doi ani dintr-o localitate vasluiană a fost călcat de căruţa părinţilor, după ce a căzut din atelaj. Copilul are un picior rupt şi mai multe traumatisme dar este în afara oricărui pericol.

RomaniaTV.net
22 aug. 2013, 10:57
Un copil de doi ani din Vaslui a fost călcat de CĂRUŢA în care se afla cu părinţii

Un copil de doi ani a fost călcat de căruţa în care se afla cu părinţii. Incidentul s-a întâmplat în judeţul Vaslui. Calul care trăgea atelajul s-a speriat, moment în care micuţul lăsat nesupravegheat a căzut sub căruţă. El a ajuns la spital cu un picior rupt şi mai multe răni, potrivit România TV.

Citeşte şi Un bărbat a murit după ce căruţa cu care se deplasa a fost lovită de un TIR

Accidentul s-a petrecut într-o comună din judeţul Vaslui. Copilul era în căruţă cu părinţii săi. La un moment dat, calul s-a speriat, iar micuţul s-a dezechilibrat şi a căzut. Părinţii au sunat imediat la ambulanţă.

Am fost la magazin şi am făcut cumpărături şi băiatul, când să deschid porţile, am deschis. Calul s-a speriat, s-a auzit zăngănit la porţi şi a luat-o calul şi a căzut băiatul„, a povestit mama accidentul.

Copilul a fost dus de urgenţă la spital. Medicii spun că micuţul de doi ani a avut noroc: căruţa a trecut peste el şi se putea alege cu răni mult mai grave. Copilul este acum sub supraveghere medicală.