Un copil de opt ani, dat dispărut în urmă cu câteva zile, a fost găsit mort în maşina tatălui său

Scene șocante în județul Cluj! Un copil de opt ani, care fusese dat dispărut împreună cu tatăl său, a fost găsit mort pe bancheta din spate a unei mașini. Conform primelor date, băiețelul a fost înjunghiat. Tatăl său este dat dispărut în continuare.

RomaniaTV.net
28 iul. 2020, 10:49
Un copil de opt ani, dat dispărut în urmă cu câteva zile, a fost găsit mort în maşina tatălui său

UPDATE Tatăl copilului a fost prins de polițiști marți seara, fiind principalul suspect al crimei. Informația fost confirmată pentru Actual de Cluj de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, Mihaela Sfîriac

ŞTIREA INIŢIALĂ În urmă cu câteva zile, mama băieţelului a cerut ajutorul autorităţilor pentru a-și găsi copilul plecat în vacanţă în Ungaria, împreună cu tatăl său. De la întoarcea în țară, femeia nu a reușit să-l recupereze pe cel mic. Mai mult, fostul său soţ nu a mai putut fi contact telefonic de câteva zile.

Citeşte şi:Un poliţist din Gorj premiat de Marcel Vela a cântat la un chef cu zeci de persoane. Agentul saxofonist este anchetat

Cei doi soți sunt despărțiți de un an de zile, dar împart custodia copilului. Mama a început să își facă griji odată cu revenirea din vacanța petrecută de băiețel alături de tată. S-au întors din Ungaria, dar de atunci nu a mai putut lua legătura cu ei.