Un copil din Buzău a dispărut de acasă în august. Părinţii au anunţat poliţia abia în octombrie

Alertă în judeţul Buzău. Poliţiştii caută un copil de 12 ani, care a dispărut de acasă în data de 22 august, după ce a fost certat de tatăl său. Straniu este faptul că părinţii au anunţat poliţia, că băiatul lipseşte, abia în urmă cu trei zile.

RomaniaTV.net
06 oct. 2012, 20:33
Un copil din Buzău a dispărut de acasă în august. Părinţii au anunţat poliţia abia în octombrie

Băiatul este din comuna buzoiană Gălbinaşi. Părinţii spun că băiatul a primit doar o palmă şi au crezut că se va întoarce. „Am zis că se întoarce. Că poate o fi pe la vreo stână”, a spus Cătălina Spirache, mama băiatului.

Vecinii nu-şi pot explica gestul copilului, care până acum nu a mai fugit vreodată de acasă.

Băiatul se numeşte Cezar-Adrian Spirache. Are aproximativ 1,50 m înălţime, constituţie normală, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui. În ziua în care a plecat de acasă, purta o cămaşă de culoare verde, pantaloni scurţi de culoare maro şi pantofi maro.

Zeci de poliţiştii încearcă să dea de urma minorului dispărut fără urmă. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Buzău au cerut ca minorul să fie dat în urmărire naţională.

Săptămâna trecută, un alt băiat de 12 ani, din comuna argeşeană Valea Danului, plecat de acasă după o ceartă cu părinţii, a fost găsit mort şi mâncat de animale.