Un copil din Dolj, LEGAT şi OBLIGAT de fiul unui primar SĂ BEA URINĂ

Iustin Stanciu, fiul primarului din localitatea Apele Vii, judeţul Dolj, este cercetat de lipsire de libertate şi lovire. Acesta este acuzat că a legat de un stâlp un copil de 12 ani şi l-a obligat să bea urină.

RomaniaTV.net
04 iun. 2013, 08:32
Un copil din Dolj, LEGAT şi OBLIGAT de fiul unui primar SĂ BEA URINĂ

Părinţii copilului au declarat că nu vor să depună plângere la poliţie împotriva fiului primarului, potrivit adevarul.ro. „S-au jucat acolo. Nimeni nu este vinovat. Băiatul ne-a povestit tot ce s-a întâmplat în ziua respectivă. Noi nu vrem să depunem plângere la poliţie. L-a ţinut legat acolo un minut din câte am auzit”, a spus tatăl copilului.

Poliţia a demarat o anchetă. „La data de 28 mai, la Poliţia Bechet, a fost înregistrată o sesizare venită de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, în care se fac cercetări împotriva unui bărbat în vârstă de 25 de ani, din localitatea Apele Vii, pentru săvîrşirea infracţiunilor de lipsire de liberatat şi lovire”, a declarat Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt din cadrul IPJ Dolj.

Iustin Stanciu, băiatul primarului din Apele Vii, a mai fost cercetat şi în 2012, pentru lovire. Acesta a lovit o fată de 17 ani, care a ajuns apoi în spital. Victima nu a vrut să depună plângere împotriva agresorului.