Un copil din flori, adevăratul motiv al divorţului Marinei Almăşan de Victor Socaciu?

Marina Almăşan şi Victor Socaciu au divorţat de comun acord, fără scandal, la notariat. Iureşul s-a iscat abia la două săptămâni după semnarea actelor, când în presa tabloidă au apărut fotografii cu vedeta TV şi amantul ei, omul de afaceri Georgică Cornu. Marina Almăşan a refuzat să dezvăluie motivele divorţului, dar o face iubitul ei, care este şi el în proces de divorţ cu soţia sa.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 08:07
Un copil din flori, adevăratul motiv al divorţului Marinei Almăşan de Victor Socaciu?

Despărţirea Marinei Almăşan de Victor Socaciu ţine de aproape o săptămână primele pagini ale tabloidelor. Vinovatul rămâne încă necunoscut. În primă fază s-ar fi putut crede că vedeta TV a fost cea care a călcat strâmb şi poartă vina pentru destrămarea căsniciei, dar se pare că lucrurile nu stau chiar aşa. Dacă Marina Almăşan s-a mulţumit iniţial să spună că Socaciu ar trebui să-şi asume responsabilitatea pentru problemele care durau în familia lor de aproximativ 10 ani, iubitul vedetei TV, omul de afaceri Georgică Cornu, pune punctul pe I, într-un interviu pentru Click.

Înşelat la rândul său de soţie, cu care este în divorţ, Georgică Cornu spune că mariajul Almăşan – Socaciu nu s-a destrămat din cauza Marinei şi a insinuat că folkistul ar avea un copil în afara căsătoriei: „El se simte trădat, dar, deocamdată, problema este cine a trădat primul şi cât a trădat. Vă întreb doar atât. Marina are vreun copil din flori? Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba! Vreau să fie clar că familia Marinei nu s-a distrus din cauza mea, nici familia mea din cauza ei. Fiecare am avut motivele noastre ca să divorţăm”.

„Marina nu l-a lăsat pentru mine. Nu sunt nici un bărbat frumos, n-am sute de milioane de euro, sunt un bărbat normal”, a mai spus omul de afaceri, care a precizat că a încercat să discute cu Victor Socaciu, dar s-a lovit de un refuz din partea acestuia.

Georgică Cornu şi Marian Almăşan s-au cunoscut la un eveniment caritabil, apoi vedeta TV a încercat să obţină din partea lui o sponsorizare pentru o emisiune de Crăciun de la TVR, iar din acel moment au început să se întâlnească. Iniţial a fost vorba de întâlniri profesionale, dar ulterior cei doi s-au apropiat: „Am mai discutat de viaţă şi am constatat că avem aceleaşi probleme. De trei ani vreau să divorţez de soţia mea, pentru că m-a înşelat cu un fost asociat. În 2009 am pregătit toate actele, dar Oana a început să plângă, mi s-a făcut milă şi am renunţat la divorţ. S-a despărţit de amant, dar a revenit la el. Trebuia să divorţăm la notar luna aceasta, dar nu ne-am înţeles la partaj. În total îmi cere 7 milioane de euro şi 3.000 de euro pensie alimentară pentru fiecare dintre cei doi copii. Dacă aş avea, i-aş da imediat, doar ca să scap de ea„.