Un COPIL din Gorj, UCIS de animalele speriate de furtună

Un copil de cinci ani dintr-o localitate din Gorj a fost ucis de animalele speriate de furtună, informează România TV.

RomaniaTV.net
25 mai 2012, 09:15
Un COPIL din Gorj, UCIS de animalele speriate de furtună

Copilul a murit joi seara, după ce a fost lovit de o vacă din curtea părinţilor săi, animalul speriindu-se din cauza furtunii.

„Din primele cercetări reiese că, joi, în jurul orei 19.00, minorul a ieşit în curte. Copilul era nesupravegheat. Din cauza vremii, animalele din curte s-au speriat, iar copilul a fost surprins de animalele care i-au provocat leziuni„, a declarat la România TV purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică.

Băiatul, din localitatea Stăneşti, a ieşit din casă pentru a merge la toaleta din curte, drumul presupunând şi trecerea pe lângă animalele din gospodărie.

Părinţii le-au spus poliţiştilor că vaca s-a speriat din cauza furtunii şi l-a lovit pe băiat.

Ei au chemat imediat ambulanţa, iar micuţul a fost dus, iniţial, la Spitalul din Târgu-Jiu, iar apoi transportat la Spitalul Nr.1 din Craiova. Din cauza leziunilor foarte grave, medicii nu i-au mai putut salva viaţa.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Nr.1, Craiova, Cristina Geormăneanu, a declarat că băieţelul a suferit multiple traumatisme pe tot corpul, respectiv traumatism cranian, traumatism la coloană şi hemoragie craniană.

„El a fost adus cu o ambulanţă de la Târgu Jiu, în stare foarte gravă, iar la ora 02.00 s-a înregistrat decesul”, a precizat Cristina Geormăneanu, citată de Mediafax.

Poliţia a început o anchetă în acest caz.