Un copil din judeţul Sibiu, muşcat de o haită de câini

Un copil de 11 ani, din satul Ruja, de lângă Agnita, judeţul Sibiu, a fost mușcat de o haită de câini, luni, în timp ce se întorcea spre casă cu bicicleta. Mama copilului a sărit pe fereastră ca să-şi salveze fiul. Câinii sunt de la o stână din sat și se pare că nu este prima dată când aceștia atacă oamenii.

26 apr. 2017, 09:42
Un copil din judeţul Sibiu, muşcat de o haită de câini

Șapte câini au atacat un copil din satul Ruja, în timp ce acesta era pe bicicletă și se întorcea spre casă. Mama lui Alin, a auzit gălăgie și când a ieși în fereastră și-a văzut copilul sfâșiat de câini. Femeia nu a mai stat pe gânduri și ca să ajungă cât mai repede pentru a-și salva fiul, a sărit pe fereastră. După ce a îndepărtat animalele, femeia a sunat la ambulanță și la poliția orașului Agnita.

Copilul a fost preluat și transportat la spitalul din oraș, unde medicii i-au curățat și cusut rănile. Din spusele femeii câinii sunt de la o stână din apropiere de casele oamenilor. Nu e primul caz, de acest gen, dar nimeni nu a făcut nimic.

Mama copilului a explicat pentru Ora de Sibiu faptul că poliția nu a făcut nimic până în prezent. Femeia spune că fiul ei este a patra victimă a câinilor. Acei câini nu sunt fără stăpân, sunt de la o stână amplasată, aproape de casele oamenilor și de unde pot ajunge cu ușurință să atace localnicii.

Cei de la poliție nu fac nimic. Din contră, azi (n.r. – marți) când am fost la ei, m-au dat afară din secție. Nu se poate așa ceva. Vreau dreptate. Copilul meu aproape a fost omorât de câinii de la stână care bântuie prin sat și poliția nu face nimic„, a povestit necăjită femeia.

Mama copilului a mers la poliție din nou, pentru da declarații. Această vrea ca autoritățile să ia măsuri, ca să nu mai fie si altcineva mușcat de acei câini. Polițiștii i-au întors spatele.

M-am dus la ei și m-au aburit într-una. Au zis că stăpânul câinilor a luat o amendă pentru fiecare om mușcat de aceștia în sat. Dar eu nu cred. Mi-au zis să plec că acest caz a fost trimis la parchet și că se ocupă cei de acolo. Aproape n-au vrut să stea de vorbă cu mine. Eu vreau dreptate să știți! Și o să apelez peste tot și la toate televiziunile. Dacă ei muşamalizează cazul copilului meu, eu îl fac public„, mai spune Simona Ciuciurea.

Citeşte şi TRAGEDIE în Cluj. Un băieţel de 8 ani, în stare critică la spital după ce a fost sfâşiat de câini