Un criminal periculos, internat la spitalul de psihiatrie din Socola, unde a ucis două persoane

Situaţie incredibilă în Iaşi. Cel mai periculos criminal din România a fost internat la spitalul de psihiatrie din Socola, unde, în urmă cu 22 de ani, a ucis o pacientă şi o asistentă medicală. Iniţial, bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viaţă după ce şi-a ucis soţia şi copilul, dar a fost eliberat pentru bună purtare.

26 iun. 2015, 06:24
Un criminal periculos, internat la spitalul de psihiatrie din Socola, unde a ucis două persoane

Toader Covali nu a stat prea mult pe acasă, asta după ce a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Botoşani. Consătenii şi rudele au observat că bărbatul are, în continuare, probleme psihice şi au decis să fie dus, din nou, la spitalul de psihiatrie din Socola din Iaşi, potrivit România TV. Consătenii au spus că aceasta este cea mai bună soluţie şi se tem că bărbatul ar putea recidiva.

Toader Covali a comis patru crime pentru care a fost condamnat la închisoare pe viaţă. El şi-a ucis cu sânge rece soţia, fiul în vârstă de 16 ani, iubita pe care şi-a făcut-o pe vremea când era internat la Socola şi o asistentă medicală de 29 de ani. Acesta a fost eliberat pentru bună purtare şi pentru că a participat la activităţi socio-culturale în Penitenciarul de la Botoşani.

CITEŞTE ŞI: Crimă ORIBILĂ. O PROFESOARĂ ieşită la pensie a fost UCISĂ în propria casă VIDEO