Crimă ORIBILĂ. O PROFESOARĂ ieşită la pensie a fost UCISĂ în propria casă VIDEO

Crimă oribilă în judeţul Iaşi. O fostă profesoară de 80 de ani a fost ucisă cu bestialitate în propria casă. Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia a fost jefuită. Întreaga casă era răvăşită.

RomaniaTV.net
23 iun. 2015, 05:26
Crimă ORIBILĂ. O PROFESOARĂ ieşită la pensie a fost UCISĂ în propria casă VIDEO

UPDATE. Pricipalul suspect în acest caz este un vecin de 55 de ani, care suferă de schizofrenie şi a fost internat până acum de zeci de ori la psihiatrie. Un câine i-a luat urma bărbatului, numai că acesta a negat la audieri că ar fi ucis-o. Bărbatul va fi supus unei expertize, pentru ca anchetatorii să afle dacă a avut discernământ.

Profesora pensionară a fost găsită fără suflare, într-o baltă de sânge, de către o vecină care venise în vizită. Avea lovituri pe tot corpul. Speriată, femeia a alertat imediat poliţia, potrivit BZI.

Citeşte şi Crimă între ciobani, în Vaslui. Şi-a înjunghiat colegul pentru că îl bănuia că i-a furat banii primiţi pe oi

Bătrâna de 80 de ani locuia singură la Cotnari, acolo unde toată viaţa aproape a fost profesoară de limba română. Crima oribilă s-a întâmplat cel mai probabil în toiul nopţii, dar nimeni nu a auzit nimic. Toată casa femeii era răvăşită, astfel că anchetatorii cred că bătrâna a fost jefuită. Ca o ironie a sorţii, de când i-a murit soţul, profesoara trăia cu teama că va fi prădată de hoţi. Oamenii din localitate sunt înspăimântaţi de cele întâmplate. Ei nu-şi amintesc să mai fi fost vreo crimă în zonă. Anchetatorii au deja un cerc de suspecţi şi îl caută pe criminal.

Citeşte şi 15 ani de închisoare pentru tânărul care şi-a ucis iubita din gelozie la Baia Sprie