Un cunoscut ACTOR de la Hollywood, INTERNAT pentru a scăpa de dependenţa de HEROINĂ

Actorul Philip Seymour Hoffman, 45 de ani, a fost internat într-o clinică de dezintoxicare timp de 10 zile pentru a scăpa de dependenţa de heroină şi de pastile antidepresive, conform TMZ.com.

RomaniaTV.net
03 iun. 2013, 20:10

Starul din „The Hunger Games: Catching Fire”, care a rămas discret cu privire la internare, a părăsit clinica de reabilitare la 24 mai şi de atunci şi-a reluat munca pe platourile de filmare la un proiect ce se desfăşoară în Europa.

Actorul, laureat, în 2005, al premiului Oscar pentru cel mai bun rol principal, după interpretarea din „Capote”, a avut probleme cu consumul de droguri şi în trecut, dar a reuşit să se menţină departe de tentaţie timp de 23 de ani, până s-a reapucat de heroină, după ce devenise dependent şi de pastile. După ce s-a drogat cu heroină aproximativ o săptămână, şi-a dat seama că are din nou o problemă cu drogurile şi s-a internat la dezintoxicare.

Hoffman, care are trei copii alături de designerul Mimi O’Donnell, a declarat pentru TMZ.com că a fost influenţat să caute imediat tratament de către „un extraordinar grup de prieteni şi de familie”.

În afară de cea de-a doua parte a seriei „Hunger Games”, Hoffman va putea fi văzut şi alături de Rachel McAdams în thriller-ul „A Most Wanted Man”, dar şi în „God’s Pocket”, film ce va fi însă lansat anul viitor.