Un cunoscut actor rus îşi face praf poporul, despre care spune că este dependent de Putin: „Majoritatea sunt o turmă de oi”

Actorul rus Alexei Panin, care din primele zile de război a condamnat agresiunea Kremlinului în Ucraina și regimul dictatorial al lui Vladimir Putin, a spus că poporul său este atât de îndoctrinat de propaganda Kremlinului încât nici nu-şi imaginează că Rusia ar putea funcţiona fără actualul preşedinte.

16 mai 2022, 17:11
Un cunoscut actor rus îşi face praf poporul, despre care spune că este dependent de Putin: „Majoritatea sunt o turmă de oi”

Panin a declarat că orice ţară merge mai departe fără probleme după schimbarea unui preşedinte sau a altei forme de conducere, dând exemplele Franţei şi Spaniei, dar spune că acest lucru nu este posibil în Rusia, deoarece majoritatea conaţionalilor săi sunt „o turmă de oi” îndoctrinate de regimul lui Putin.

Panin a spus acest lucru într-un interviu pe canalul de YouTube „Who’s in Spain”. Vedeta a subliniat că patria sa nu este Putin. Artistul este sigur că în toate țările, cu excepția Rusiei, viața ar putea decurge normal după o schimbare de regim.

„Imaginați-vă Franța sau Spania. Acum eliminați liderii și mașina statului, totul va funcționa în continuare independent”, a spus Panin.

Cu toate acestea, în Rusia, a spus el, locuitorii au încredere doar în Putin și nu -și imaginează un alt președinte. Populația Federației Ruse crede că, cu un alt conducător, statul lor nu va putea funcționa.

Citeşte şi: Putin, primele declaraţii după ce s-a scris că a fost operat de cancer: „Avem dovada, Ucraina a dezvoltat arme biologice”

„Rusia nu s-a schimbat niciodată. Întotdeauna au existat boieri și negri”, a spus actorul.

El a citat și exemplul personajului Sharikov din romanul lui Mihail Bulgakov „Inima câinelui”.

„Din păcate, majoritatea celor 140 de milioane sunt o turmă de oi. Cei care gândesc puțin se îneacă în aceste 140 de milioane”, a conchis artistul.

Panin a criticat și manifestările de Ziua Victoriei din Rusia, numind-o o sărbătoare a patosului și ostentației. Potrivit acestuia, tancurile de la paradă nu vor apăra patria, ci vor ucide oameni în alte țări.

Citeşte şi: Suedia se alătură Finlandei şi va cere aderarea la NATO. Anunţa de ultima oră al premierului suedez Magdalena Andersson