Un cunoscut artist internaţional a divorţat. După un lung şir de despărţiri şi infidelităţi, cuplul a decis să o apuce pe căi separate

Sunt vedete internaţionale, au faimă şi averi, au aproape tot ce şi-ar putea dori un om, dar nu reuşesc să se ţină departe de necazuri. Cântăreaţa Cardi B, 27 de ani, divorţează de soţul ei, rapperul Offset. 

RomaniaTV.net
16 sept. 2020, 05:35

Cuplul şi-a oficializat relaţia în secret, în anul 2017. Cei trei ani de mariaj au fost presăraţi cu mai multe despărţiri şi cu zvonuri legate de infidelitatea rapperului american. Cardi B a fost cea care a intentat actele de divorţ, primul termen fiind stabilit pentru 4 noiembrie. 

Cei doi au împreună o fetiţă, Kulture, născută în 2018. 

Citeşte şi Jurnalul de carantină al Adelinei Pestriţu. Vedeta a trecut prin clipe de coşmar: „Nu ştiu dacă vreau să fug sau să intru în pământ”

În anul 2019, amanta lui Offset a făcut publice mesajele primite de la rapper în care acesta îşi dezvălui fanteziile sexuale. Declarațiile lui Summer Bunni a aruncat în haos căsnicia ei cu Offset. Aventura lui Offset cu Summer a ținut câteva luni, exact în perioada în care Cardi B era însărcinată. După ce relația extraconjugală a devenit publică, Offest a încearcat din răsputeri s-o recucerească pe artistă şi se pare că i-a reuşit.

Din păcate, minunea nu a ţinut mult, iar anul acesta cei doi şi-au spus definitiv adio.