Un cunoscut cântăreţ şi compozitor a trecut în nefiinţă. Elvis Presley nu o să mai fie singur FOTO

Cunoscutul compozitor Wayne Carson, coautor al cântecului "Always On My Mind", a murit la vârsta de 72 de ani, luni, în oraşul Springfield din statul american Missouri.

21 iul. 2015, 10:11

Decesul cunoscutului muzician american a survenit după o serie de probleme medicale, printre care şi o insuficienţă cardiacă cronică. El a devenit celebru în calitate de coautor, alături de Mark James şi Johnny Christopher – al cântecului „Always On My Mind”, ce a fost înregistrat ulterior de numeroşi artişti de seamă, precum Brenda Lee, Elvis Presley, Willie Nelson şi Pet Shop Boys, potrivit USA Today.

Un fost concurent la Românii au Talent, MORT la 30 de ani. Declaraţii TERIBILE ale familiei

Versiunea interpretată de Willie Nelson i-a adus lui Wayne Carson şi celorlalţi doi coautori două premii Grammy – la categoriile „cântecul anului” şi „cel mai bun cântec country” – la începutul anilor 1980. Wayne Carson a avut succes şi cu single-ul „The Letter”, pe care l-a compus pentru Box Tops. Acelaşi cântec a fost apoi înregistrat de Joe Cocker şi Leon Russell.

Wayne Carson a compus numeroase piese de succes şi pentru alţi artişti de seamă precum Eddy Arnold, Conway Twitty, The Beach Boys, Waylon Jennings şi Tina Turner. În 1997, Wayne Carson a fost inclus în Nashville Songwriters Hall of Fame.

Cher îşi trăieşte ultimele clipe de viaţă. A început să-şi dea din lucruri şi s-a izolat de lumea exterioară