Un cunoscut fotbalist din Liga I a accidentat MORTAL un bărbat şi a FUGIT de la locul accidentului

Un cunoscut fotbalist care a evoluat în Liga I şi chiar a fost campion al României are mari probleme cu legea, după ce a omorât un om într-un accident rutier.

RomaniaTV.net
02 oct. 2014, 15:56

Răzvan Pădureţu, campion al României cu Unirea Urziceni în 2009, legitimat în prezent la ACS Berceni, formaţie din eşalonul secund, este cercetat penal pentru ucidere din culpă, după ce a lovit mortal cu maşina un om. Mai mult, Pădureţu a şi fugit de la locul accidentului, scrie wowbiz.ro.

Aflat la volanul masinii sale, Răzvan Pădureţu a dat peste un bărbat, iar acesta a murit pe loc. Pentru că a fugit de la locul faptei, fotbalistul a fost identificat a doua zi de oamenii legii, ceea ce va cântări serios în procesul care va urma.

„Duminica, 28 septembrie, in jurul orelor 20.00, un barbat de 44 de ani a fost accidentat mortal de un individ aflat la volanul unei masini de lux! Victima era din Judetul Teleorman, comuna Poeni, insa locuia in zona Berceni, acolo unde a avut loc si impactul! Initial, autorul accidentului a fost necunoscut, insa, a doua zi, mai exact luni, 29 septembrie, in jurul orelor 16.00, el a fost identificat in persoana lui Paduretu Razvan! Imediat, oamenii legii au actionat si l-au retinut 24 de ore, apoi a fost prezentat Judecatoriei Cornetu cu propunere de arestare preventiva! In urma declaratiilor, s-a decis ca autorul accidentului sa fie lasat sa plece si sa fie cerecetat sub control judiciar, astfel ca, in perioada anchetei, el are interdictie de a parasi localitatea”, a declarat Roxana Vasile, purtator de cuvant de la IPJ Ilfov.