Tragedia începutului de an. Vedetă moartă într-un teribil accident rutier. Avea doar 28 de ani. Alţi cinci pasageri şi-au pierdut viaţa

Accidentul a fost deosebit de violent, patru persoane pierzându-şi viaţa pe loc. O singură persoană a supravieţuit cumplitului accident, un sportiv a cărui zi de naştere o celebrau cei prezenţi în maşină.

08 ian. 2018, 11:20

Halterofilul indian Saksham Yadav şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier care a avut loc în apropiere de capitala New Delhi. Accidentul a fost deosebit de violent, patru persoane pierzându-şi viaţa pe loc. Saksham Yadav a supravieţuit, însă a fost transportat la spital cu răni grave, iar după câteva ore organismul său a cedat. Toate cele cinci persoane care şi-au pierdut viaţa erau sportivi, Saksham Yadav (foto jos, încercuit) fiind cel mai cunoscut dintre ei. Acesta era dublu campion mondial la haltere. Toţi cei decedaţi aveau între 18 şi 28 de ani.

O singură persoană a supravieţuit cumplitului accident, un sportiv a cărui zi de naştere o celebrau cei prezenţi în maşină. De altfel, pe fondul vitezei şi al distracţiei din maşină, şoferul a pierdut controlul volanului şi a ieşit violent în decor. E posibil ca şoferul să fi consumat şi alcool, pentru că în autoturism s-au găsit mai multe sticle cu lichior.