Un cunoscut interlop din Constanța a fost înjunghiat, în plină stradă, în Malta. Trei români sunt principalii suspecți

Joseph Rivas, un cunoscut interlop din Constanța, a fost ucis cu bestialitate în urma unei răfueli, pe o stradă din Malta. Trei români sunt principalii suspecți

07 dec. 2022, 22:36
Un cunoscut interlop din Constanța a fost înjunghiat, în plină stradă, în Malta. Trei români sunt principalii suspecți

Joseph Rivas, un cunoscut interlop din Constanța, a fost ucis cu bestialitate în urma unei răfueli, pe o stradă din Malta. Doi dintre suspecți au fost deja prezențati, în fața judecătorilor.

Un cunoscut interlop din Constanța a fost ucis în Malta

Conform Malta Today, Joseph Rivas a murit la spital după ce a fost înjunghiat pe o stradă Paceville. Acesta a murit în urma unei altercații cu un grup de bărbați, care imediat după ce l-au înjunghiat au fugit de la fața locului. În cursul zilei de astăzi poliția a anunțat că trei bărbați români de 31, 32 și 35 de ani sunt arestați în legătură cu crima, iar doi dintre ei vor fi trimiși deja în judecată. Poliția din Malta colaboreză cu forțele de poliție din Marea Britanie, dar și din România pentru ancheta în cauză.

Citește și : SRI anunţă ce conțineau cele două plicuri primite de Ambasada Ucrainei la București

Jose Rivas a fost căutat în Regatul pentru două jafuri extrem de violente. În anul 2008 la Londra a fost implicat într-un caz de omor din culpă a unui bărbat căruia i s-au fracturat oasele feței. A scăpat din Anglia în accelași an, iar mai apoi s-a mutat în Constanța unde potrivit replicaonline s-a angajat ca agent de pază. Nici aici nu a fost prea liniștit și asta pentru că a bătut un coleg până la lăsat infirm. A fost săltat de mascați și arestat.

Citeşte şi : Cine e studenta spaniolă de 21 de ani moartă în accidentul tragic din Sibiu. Alicia studia în România ca să devină învățătoare. Familia nu a mai apucat să o vadă cu visul împlinit

A fost judecat pentru tentativă de omor și condamnat la 3 ani, în februarie 2013, însă pentru bună purtare a fost eliberat după câțiva ani. Însă, pe 28 aprilie 2008 el fusese dat în urmărire generală pentru faptele comise în Londra, acolo unde a atacat o persoană pentru a-i fura geanta, care a decedat la scurt timp. În 2013, Rivas a fost prins și arestat la Constanța. Instanțele britanice nu au reușit să obțină extrădarea lui, iar acesta a fost condamnat la închisoare pe viață, după ce a fost găsit vinovat de crima din Londra. Doi ani mai târziu, în 2015, Rivas a fost unul dintre cei șase bărbați arestați de Poliția Română și acuzați de un jaf într-o casă din Năvodari de 100.000 de euro și de torturarea proprietarului și a prietenului său.