Un cunoscut jurnalist a făcut infarct şi a murit la spital. Era internat cu Covid 19

Cornel a ajuns la Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava în ziua de 14 iulie, cu probleme respiratorii serioase și a fost transferat la scurt timp de la internare în Terapie Intensivă, din cauza saturației foarte scăzute în oxigen.

RomaniaTV.net
03 aug. 2020, 18:14
Un cunoscut jurnalist a făcut infarct şi a murit la spital. Era internat cu Covid 19

Jurnalistul sucevean Cornel Bumbu a murit, la Spitalul Județean Suceava, acolo unde era internat de două săptămâni după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

În ciuda eforturilor susținute depuse de echipa medicală, plămânii și inima i s-au degradat progresiv din cauza coronavirusului și vineri noapte a murit, în urma unui infarct masiv.. Cornel Bumbu și-a început activitatea în presă după Revoluția din 1989, iar în prezent era realizator de emisiuni la Radio Viva FM Suceava. 

Doliu în politică. Fost senator, mort la doar 51 de ani. Fusese depistat pozitiv cu Covid 19 

Cornel a fost printre cei care au fondat primul ziar de după 1989, „Tinerii Revoluției”.

Pe 7 mai a împlinit 60 de ani și a scris pe pagina lui de Facebook: „Dacă în acest an nu am reușit să ne întâlnim pentru a sărbători evenimentul, anul viitor, în 2021, o să îl sărbătorim cum se cuvine. Vă mulțumesc că ați avut timp să vă amintiți de mine. Vă îmbrățișez!”.