Un cunoscut jurnalist român a murit de COVID-19. Avea doar 52 ani!

Mihai Bădescu, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din Pitești, a murit, luni, 25 octombrie, la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Argeş din Piteşti, răpus de COVID-19. Jurnalistul avea numai 52 de ani!

25 oct. 2021, 23:08
Un cunoscut jurnalist român a murit de COVID-19. Avea doar 52 ani!

Un cunoscut jurnalist român a murit de COVID-19. Mihai Bădescu, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din Pitești, a murit, luni, 25 octombrie, la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Argeş din Piteşti, răpus de COVID-19. Jurnalistul avea numai 52 de ani!

Un cunoscut jurnalist român a murit de COVID-19. Avea doar 52 ani!

În urma infecţiei cu Covid-19, Mihai Bădescu fusese internat în spital cu câteva zile în urmă. Din păcate, starea sa s-a înrăutăţit foarte repede, iar medicii nu au mai putut face nimic să-l salveze viaţa.

Tragedia care i-a cutremurat şi pe medici. Un tânăr din Piteşti a murit de Covid chiar în ziua în care soţia sa a născut

Mihai Bădescu a lucrat timp de aproape două decenii la săptămânalul Jurnalul de Argeş, iar de câţiva ani avea propriul site de presă, intitulat soaptereci.ro, anunţă Adevărul. Era cunoscut în presa argeșeană și prin proiectele în care s-a implicat. Foştii săi colegi de la Jurnalul de Argeş scriu că trupul neînsuflețit al lui Mihai Bădescu va fi depus marţi, 26 octombrie, după ora 15:00, la capela bisericii din Ștefănești – blocuri. Slujba de înmormântare va avea loc joi, de la ora 12:30, înhumarea fiind la cimitirul nou, pe Aleea Mirunescu.

Jan Hilgen, fostul soţ al Angelei Similea, a murit de Covid la Spitalul Universitar

Dorin Mărăşoiu, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, a transmis şi el un mesaj emoţionant la anunţul trecerii în nefiinţă a lui Mihai Bădescu. „Dumnezeu să îi odihnească în pace sufletul ales! Am primit astăzi o veste teribil de tristă. Mi-e foarte greu să cred şi să accept că Mihai Bădescu, amicul meu vechi a ales să plece pe drumul către Îngeri! Pe zi ce trece rămânem mai însinguraţi. Cu siguranţă am rămas şi fără articolele de presă în care Mihai parodia metehnele potentaţilor şi ne amuzam de ascuţimea condeiului său… Rămas bun, prietene!”, a este mesajul lui Dorin Mărăşoiu.

 

 

 

 


loading...