Un cunoscut JURNALIST român e dat dispărut în SUA, după ce a căzut cu avionul în Ocean VIDEO

Andrei Postelnicu, un cunoscut jurnalist român care a lucrat pentru publicaţii importante din România şi din străinătate, precum Financial Times sau Bloomberg, a fost dat dispărut în Florida, SUA, după ce s-a prăbuşit cu avionul, pe care el însuşi îl pilota, în apele Oceanului Atlantic. Chiar dacă autorităţile nu au declarat încă decesul, toate indiciile arată că reputatul jurnalist specializat pe probleme economice ar fi murit.

RomaniaTV.net
11 feb. 2014, 07:42
Un cunoscut JURNALIST român e dat dispărut în SUA, după ce a căzut cu avionul în Ocean VIDEO

Jurnalistul Andrei Postelnicu este originar din Campulung Moldovenesc, dar a obţinut cetăţenie britanică. El pilota un avion ce a dispărut în Martin County încă de vineri. Autorităţile nu au reuşit încă să stabilească în ce condiţii s-a produs accidentul aviatic şi nici să găsească epava avionului.

Cum până luni dimineaţă nu a mai apărut niciun indiciu despre Postelnicu, Patrula Aeriană Civilă va pleca în căutarea lui cu un sonar.

Andrei Postelnicu este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti contemporani, specializat în economie. El a scris pentru publicatii importante. A lucrat pentru Financial Times intre 2000 si 2006 si pentru Bloomberg intre 2006 si 2007. A fost editorialist la Evenimentul zilei si la Capital, corespondent in SUA pentru Realitatea TV si consilier al lui Mircea Geoană în perioada în care acesta a fost preşedinte al Senatului.

În prezent, Andrei Postelnicu era vicepreşedinte asistent la Financial Institutions Research at Moody’s Investors Service. În trecut a fost director de cercetare la Campden Wealth, consultant independent şi colaborator la Foreign Policy Magazine.

Paza de coastă este încă în căutarea epavei avionului, dispărut în timp ce se îndrepta dinspre Marathon spre Vero Beach. Şeriful din Martin County a declarat că pe plajă oamenii au găsit un bocanc şi un rucsac în care se afla permisul de pilot al lui Andrei Postelnicu.