RĂFUIALĂ între clanuri după asasinarea lui Emi Pian. S-au batut cu sabii, macete şi topoare, un luptător de K1 se afla în stare critică

Un luptător de kickboxing din Galați, devenit cunoscut după ce a ieșit învingător cu ocazia mai multor gale televizate, se zbate între viață și moarte după ce a fost înjunghiat în gât în urma unei răfuieli între clanuri.

RomaniaTV.net
22 aug. 2020, 10:15

Potrivit anchetatorilor incidentul a avut loc, miercuri, în jurul orei 23.00, pe strada Combinatului, din zona Viaduct. Grav rănit, luptătorul Adrian Florea, în vârstă de 34 de ani a fost transportat la spital și internat la terapie intensivă, scrie Gândul.ro.

Conform polișiștilor gălățeni, scandalul ar fi izbucnit după ce, inițial, sportivul ar fi mers în zona respectivă unde intenționa să-l bată pe un bărbat, membru al unei grupări rivale.

Florea, care ar face parte dintr-o așa numită gupare a „Sportivilor” în variantă gălățeană, a avut parte de o surpriză. Bărbatul vizat de sportiv nu era singur, drept pentru care în ajutorul său au sărit alți trei prieteni.

În urma activităților investigative, procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați și polițiștii Serviciului Investigații Criminale au stabilit că, aflându-se în zona mai sus menționată, bărbatul de 34 de ani ar fi încercat să agreseze fizic un bărbat, în ajutorul căruia au intervenit mai multe persoane. Una dintre acestea, un bărbat de 30 de ani, i-ar fi aplicat victimei o lovitură de cuțit în zona gâtului”, explică cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

A urmat o luptă de stradă în toată regula, însă, după ce s-au împărțit cu generozitate pumni și picioare, unul dintre bătăuși, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a scos un cuțit pe care l-a înfipt în gâtul sportivului.

După ce și-au dat seama că luptătorul Florea este grav rănit, cei patru au fugit din oraș, însă au fost prinși, în cursul zilei de joi, în localitatea Cuza Vodă din Brăila. Onilă Eugen Sorin, Guzu Ion, Șerban Costică și Onilă Marius Constantin au primit mandate de arestare pentru 30 de zile sub acuzațiile de tentativă de omor, respectiv complicitate la tentativă de omor.

Între timp, cunoscuții lui Adrian Florea au demarat, pe Facebook, o campanie prin care i-au îndemnat pe toți prietenii luptătorului să meargă la spital și să doneze sânge.