Un cunoscut om de afaceri din Buzău, mort de coronavirus. Avea 78 de ani şi nu era vaccinat

Ion Mănescu, patronul grupului de firme Constam, a murit. Omul de afaceri avea 78 de ani şi fusese infectat cu COVID-19.

07 nov. 2021, 19:06
Un cunoscut om de afaceri din Buzău, mort de coronavirus. Avea 78 de ani şi nu era vaccinat

Ion Mănescu era un cunoscut om de afaceri din Buzău. Bărbatul, proprietar al grupului de firme Constam a început să se simtă rău în urmă cu trei săptămâni.

În urma testării, Ion Mănescu a aflat că s-a infectat cu COVID-19. Starea de sănătate i s-a degradat treptat, ulterior ajungând să fie internat la Spitalul Județean de Urgență Buzău, scrie Reporterbuzoian.ro.

Ion Mănescu a murit sâmbătă seară, la vârsta de 78 de ani, la Spitalul din Buzău, după trei săptămâni de luptă cu temutul virus. Apropiații spun că  patronul firmelor Constam nu era vaccinat.

Citeşte şi: Ce avere lasă în urmă Petrică Mîțu Stoian și cine îi moștenește toată agoniseala

Ion Mănescu a murit după ce s-a infetat cu COVID.  Cine va moşteni grupul de firme din Buzău pe care l-a fondat

Familia Mănescu deţine grupul de firme Constam, cu activităţi de vânzări oţel-beton (Constam Metal) şi vânzare de materiale de construcţii (Constam Ambient). De asemenea, familia Mănescu mai are o participaţie de circa 80% la Steel Service (procesare de oţel beton), notează sursa citată.

Afacerea familiei va fi condusă de cei doi fii, Florentin şi Bogdan Mănescu.

Citeşte şi: Fiul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian, dezvăluiri incredibile: „Nu de asta a murit, e o informaţie falsă…”