Un cunoscut pescar de la AJVPS Sibiu a murit. Liviu Horea Napeu a fost găsit decedat în lacul din curtea pensiunii sale

Un cunoscut pescar de la AJVPS Sibiu a murit. Liviu Horea Napeu a fost unul dintre cei mai implicați pescari în acțiuni de combatere a braconajului. Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu au anunțat moartea lui Liviu Horea Napeu.

18 sept. 2022, 20:27
Un cunoscut pescar de la AJVPS Sibiu a murit. Liviu Horea Napeu a fost găsit decedat în lacul din curtea pensiunii sale
Un cunoscut pescar de la AJVPS Sibiu a murit

Într-o postare pe facebook, AJVPS Sibiu a făcut anunțul trist referitor la moartea cunoscutului pescar.

Citeşte şi: Un cunoscut pescar de la AJVPS Sibiu a murit. Liviu Horea Napeu a fost găsit decedat în lacul din curtea pensiunii sale

Un cunoscut pescar de la AJVPS Sibiu a murit

„Cu profund regret anunțăm pierderea unui adevărat camarad pescar, prietenul nostru Liviu Horia Napeu care a trecut în lumea celor drepți. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Mult prea devreme a plecat dintre noi”, scriu reprezentanții.

Liviu Horea Napeu a fost considerat unul dintre cei care și-au arătat respectul față de natură, implicându-se în numeroase acțiuni de prevenire a braconajului.

L-au găsit în lac, la el la pensiune, pe Valea Avrigului. În ultima vreme se plângea că are probleme la inimă. A fost o persoană implicată în combaterea braconajului, la ultima acțiune la care a participat am găsit 11 saci de pește prinși ilegal”, spune Romeo Stoicescu, directorul AJVPS Sibiu, potrivit oradesibiu.ro.

Incendiu la o cabană din Sibiu

O cabană din localitatea Râul Sadului, judeţul Sibiu, în care se aflau 49 de copii, a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD.

49 de copii şi trei adulţi au reuşit să iasă la timp din clădirea cuprinsă de flăcări. Din fericire, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Acoperişul pensiunii a ars în totalitate, iar etajul superior al cabanei a fost afectat de apă în proporţie de 90%. Mai multe electrocasnice şi bunuri materiale au fost salvate de pompieri.

Potrivit primelor informaţii, cel mai probabil incendiu a fost determinat de un scurtcircuit electric la un cablu defect sau neizolat corespunzător, potrivit mesageruldesibiu.ro.