Un cunoscut YouTuber a murit la 22 de ani, într-un accident în Islanda. Un avion cu patru cadavre a fost găsit pe fundul lacului

Skateboarderul american și starul rețelelor de socializare Josh Neuman, în vârstă de 22 de ani, este unul dintre cei patru bărbați morţi după ce un avion s-a prăbușit într-un lac din Islanda, au anunţat autoritățile.

10 feb. 2022, 11:17
Un cunoscut YouTuber a murit la 22 de ani, într-un accident în Islanda. Un avion cu patru cadavre a fost găsit pe fundul lacului

Între victime s-au mai numărat și Nicola Belavia (32 de ani), parașutist și influencer pe rețelele de socializare din Belgia, și Tim Alings (27 de ani), manager al brandului belgian de modă Suspicious Antwerp, cu care Josh Neuman se afla în Islanda, într-o colaborare. Pilotul avionului, Diego, avea 49 de ani se spune despre el că era foarte experimentat.

Cadavrele au fost descoperite în Lacul Tinggwalavatn cu ajutorul unui sonar, deși vremea rea ​​a împiedicat recuperarea lor.

Citeşte şi Un tânăr influencer TikTok a fost ucis când încerca să îşi apere mama

Avionul Cessna 172 a dispărut joi de pe radar fără a trimite semnal că s-ar afla în primejdie. În cele din urmă, a fost găsit în al doilea lac ca mărime din Islanda.

Garda de Coastă islandeză a anunţat într-un comunicat că avionul s-a prăbușit în lacul Tinggwalavatn, care este situat la aproximativ 40 de kilometri est de capitala Reykjavik, și că epava sa a fost găsită cu ajutorul unui submarin fără pilot. Scopul zborului era de a surprinde peisajul uluitor al Islandei.

Neuman a realizat cele mai populare videoclipuri cu skateboard din toate timpurile, iar canalul său de YouTube a avut aproximativ 1,2 milioane de urmăritori. El a început să filmeze la vârsta de 12 ani, iar mai târziu a abandonat facultatea pentru a urma o carieră în sporturi extreme și în realizarea de filme.

Citeşte şi Soţia unui fotbalist, influencer de succes, a murit în ziua în care el semna cu noua echipă. Și-a făcut praf Mercedesul, pe autostradă VIDEO