Soţia unui fotbalist, influencer de succes, a murit în ziua în care el semna cu noua echipă. Și-a făcut praf Mercedesul, pe autostradă VIDEO

Viktoria Danchenko, soţia fotbalistului Oleg Danchenko, a murit pe loc în urma unui accident tragic, petrecut în Odessa, din cauza vitezei excesive.

17 ian. 2022, 09:14

Viktoria Danchenko (27 ani), model ucrainean, căsătorită din iulie 2020 cu fotbalistul care a trecut și pe la Shakhtar Donetsk, a murit în urma unui accident horror, care s-a petrecut în Odessa. Viktoria era cunoscută pentru faptul că îi plăcea să conducă la viteză mare.

Doliu în sportul românesc. Antrenorul emerit Virgil Pleşca a încetat din viaţă
Modelul conducea mașina soțului său, un Mercedes, care a intrat într-o KIA Cerato, iar apoi s-a lovit și de un camion. Viktoria a murit pe loc, iar autoritățile s-au chinuit să îi scoată corpul dintre fiarele mașinii, care a fost distrusă complet, anunță Daily Star.

Viktoria era influencer, iar apropiații o cunoșteau ca fiind o iubitoare a vitezei. Tânăra se filma des în timp ce se afla la volan, conducând cu viteză peste limitele admise.

Pe internet au apărut și filmări de la locul accidentului, din care se vede cât de grav a fost acesta, mașina fiind avariată complet. În clipul postat pe internet există și filmările făcute de-a lungul timpului de model la volan, în care se vedea că era dependentă de adrenalină și viteză.

Tatăl lui Novak Djokovic a explodat după deportarea fiului său: „Tentativă de asasinare a celui mai bun sportiv din lume. 50 de glonţe trase în pieptul lui Nole”

Mașina ei a fost lovită de o KIA Cerrato, a lovit un camion și apoi parapetele de beton de pe mijlocul autostrăzii Kiev – Odessa. Viktoria a murit pe loc, au anunțat autoritățile, trupul ei rămânând încarcerat la volan.

Cu câteva ore înainte de accident, Zorya Luhansk a anunțat oficial semnarea contractului cu fundașul dreapta adus de la formația greacă AEK Atena. Jucătorul a fost împrumutat pentru un an și jumătate, cu opțiune de cumpărare.