Un cuplu a avut o zi magică de Valentine’s Day! O femeie a născut a doua pereche de gemeni la fix 5 ani de la naşterea primei perechi

O femeie în vârstă de 40 de ani, din Țara Galilor, a dat naştere la a doua pereche de gemeni pe 14 februarie 2020, chiar de Valentine's Day, la fix 5 ani după ce a născut prima pereche de gemeni în 2015, pe aceeşi dată. Şansele ca acest lucru să se întâmple este foarte rară, însă cuplul fericit a avut parte de o zi magică. 

RomaniaTV.net
27 feb. 2020, 08:57

În ziua în care Lola și Lexie, prima pereche de fetiţe gemene, îşi serba aniversarea de 5 ani, mama lor a născut a doua pereche de gemene în aceeaşi zi. Deşi fetiţele trebuiau să vină pe lume pe 7 aprilie, acestea s-au născut cu 8 săptămâni mai devreme. 

Într-un interviu, proaspăta mămică a glumit că partenerul ei, Chris Lovell, în vârstă de 40 de ani, nu ar avea nicio scuză ca să uite de Ziua Îndrăgostiților, pentru că de acum încolo vor sărbători aniversări. Aceasta a spus că nașterea timpurie a Avei și Ellei a fost o „surpriză minunată”, dar au existat şi probleme, deoarece Joanna a dezvăluit cei doi bebeluşi au avut nevoie de oxigen pentru a supraviețui după naștere și au petrecut câteva zile în Unitatea de Terapie Intensivă (UCI).

Citeşte şi: Vrei o relatie perfecta? Iata cele mai tari combinaţii de zodii

Joanna fusese internată în spitalul din Carmarthen după ce medicii și-au exprimat îngrijorarea cu privire la greutatea unuia dintre bebeluşi. A fost apoi transferată la unitatea de terapie intensivă neo-natală de specialitate din Newport. Acolo, a avut parte de o operaţie de urgenţă pe 14 februarie, cu Ava de 3,6 venind prima, urmată îndeaproape de Ella, care cântărea 3 kg. 

Familia a trecut printr-o perioadă dificilă în care Ella a fost nevoită să stea în Unitatea de Terapie Intensivă Newport, în timp ce Ava era suficient de bine pentru a fi transferată la spitalul din Carmarthen. Micuța Ella a trecut în cele din urmă, iar gemenii au fost reuniți weekendul trecut, iar acum dorm în pătuțuri alăturate, în timp ce câștigă suficientă forță pentru a ajunge acasă.

Tatăl fetiţelor, Chris, a adăugat că nu s-ar fi așteptat niciodată să aibă un alt set de gemeni după nașterea copiilor de cinci ani în 2015, dar a fost încântat să afle că Ava și Ella sunt pe drum și a spus că fetele gemene sunt „superbe”.