Un cuplu a încercat să fugă cu maşina dintr-o comună carantinată. Bărbatul a accelarat la vederea jandarmilor

Un bărbat și o femeie domiciliați în cartierul carantinat din comuna Ivești au fost depistați de jandarmi în timp ce încercau să părăsească zona. Cei doi au folosit un drum situat într-o lizieră de la marginea localității.

RomaniaTV.net
06 nov. 2020, 07:56
Un cuplu a încercat să fugă cu maşina dintr-o comună carantinată. Bărbatul a accelarat la vederea jandarmilor

În momentul în care a fost prins de jandarmi, bărbatul a încercat să accelereze, însă acesta a fost interceptat de către echipaj. Cei doi au declarat că doreau să ajungă la niște rude. 

Citește și: Protest violent anti-Covid, în Slovenia. Poliţia a folosit tunuri cu apă şi gaze lacrimogene

Atât bărbatul, cât și femeia au fost amendați cu suma de 2.200 de lei și conduși de jandarmi la domiciliu.

„La ora 16:25, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de asigurare a ordinii publice și de verificarea a respectării măsurilor stabilite de autorități, pentru carantinarea unui cartier din comuna Ivești, au depistat două persoane care încercau să părăsească zona carantinată, cu un autoturism, printr-o lizieră situată la marginea localității. În momentul în care a observat jandarmii, conducătorul autoturismului a încercat să accelereze, însă a fost interceptat și oprit de către echipaj. Oamenii legii i-au întrebat în ce direcție doresc să ajungă, iar aceștia le-au spus că intenționează să meargă la rude. Întrucât cele două persoane nu au putut prezenta un document care să le permită ieșirea, așa cum este reglementat de Hotărârea 725 din 27.10.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Galați, acestea au fost conduse la domiciliu și sancționate cu amendă în valoare totală de 2.200 lei”, precizează Jandarmeria #Galați.

Carantină în cartierul din comuna Ivești a fost prelungită pe 27.10.2020 cu încă 14 zile.


loading...