Un cuplu a jefuit o benzinărie din Alba. Au furat până şi telefonul fix

Un bărbat şi o femeie au jefuit o benzinărie din Alba, în noaptea de joi spre vineri. Cei doi l-au lovit cu pumnul pe vânzător, l-a imobilizat şi au fugit cu 2000 de lei şi mai multe bunuri, printre care şi un telefon fix.

20 dec. 2013, 09:59
Un cuplu a jefuit o benzinărie din Alba. Au furat până şi telefonul fix

Jaful a avut loc vineri dinineaţă, în jurul orelor 3, informează România TV. Cei doi au venit ca simpli clienţi şi s-au transformat în jefuitori.

„Am fost sesizaţi joi noapte la 4:10 cu privire la faptul că în jurul orelor 3:00, două persoane necunoscute au intrat în staţia de carburanţi din localitatea Valea Seacă, unde l-au agresat şi imobilizat pe angajatul staţiei, după care au sustras mai multe bunuri. A fost formată o echipă complexă de poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, care au stabilit că cele două persoane, un bărbat şi o femeie, care se deplasau cu un autoturism, au comandat mai multe produse, împrejurare în care l-au agresat pe vânzător. L-au lovit cu pumnul în zona feţei şi l-au imobilizat. Suspecţii au sustras din casa de marcat 2000 de lei, un televizor, o unitate de calculator, un telefon fix şi mai multe pachete de ţigări. Au fost luate măsuri specifice şi se lucrează în vederea identificări şi prinderi suspecţilor. Există imagini surprinse de camerele de supraveghere, care vor duce la prinderea suspecţilor”, a spus Luminiţa Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.