Jaf ca-n filme la o benzinărie. A furat cutia cu bani ameninţându-l cu arma pe transportator

Momente dramatice au fost înregistrate la o staţie de benzină, unde un hoţ mascat l-a obligat, sub ameninţare cu armă, pe agentul de securitate care colecta încasările să îi dea o cutie plină cu bani ridicată de la benzinărie.

RomaniaTV.net
01 oct. 2013, 21:03

Jaful a avut loc în plină zi, la o staţie de benzinărie din Marea Britanie, din Ilminster, Somerset. Agentul care transporta valori cu maşina specială tocmai ieşea din benzinărie cu o cutie de bani şi se îndrepta spre maşină, când hoţul a cobiorât dintr-o maşină.

Escrocul era mascat şi avea la el o puşcă, pe care a îndreptat-o către agent şi l-a somat să îi dea banii, ameninţându-l că îl va ucide dacă nu îi va da cutia cu banii încasaţi din vânzări.

Agentul a lăsat imediat cutia jos, iar hoţul a înşfăcat-o şi a fugit cu un autoturism Ford Fiesta, la volanul căruia se afla un alt bărbat, complicele jefuitorului.

Un agent de la Poliţia din Somerset a afirmat că jaful de la benzinărie s-a produs numai în câteva secunde, dar efectul pe care l-a avut asupra celui care transporta banii, a personalului benzinăriei şi a clienţilor care se aflau înăuntru nu va dispărea prea repede”, relatează Daily Mail.

Detectivii sunt pe urmele hoţului. Nu l-au prins încă, dar au descoperit că maşina cu care au comis jaful dusese furată din Exford cu şase zile înainte de comiterea jafului de la benzinărie. Hoţul îi schimbase plăcuţele de înmatriculare cu altele pe care trecuse numere fictive.