Un cuplu celebru s-a căsătorit în secret. Nunta a avut loc la cort, în curtea casei lui

Un cuplu celebru s-a căsătorit în secret. Este vorba despre Chris Evans și Alba Baptista, care și-au unit destinele weekendul trecut, pe proprietatea din Boston a actorului. Bărbatul în vârstă de 42 de ani și proaspăta lui soție de 26 de ani au ales să se cunune discret, fără a face vreun anunț public.

14 sept. 2023, 15:30
Un cuplu celebru s-a căsătorit în secret. Nunta a avut loc la cort, în curtea casei lui
Un cuplu celebru s-a căsătorit în secret

Un cuplu celebru s-a căsătorit în secret. Potrivit unei surse citate de People, „un cort mare și un ring de dans au fost amenajate” pe proprietatea starului, iar muzica s-a auzit până târziu.

Citește și: Christina Applegate a ajuns de nerecunoscut. Actriţa din filmul „Dead to Me” suferă de o boală teribilă

Un cuplu celebru s-a căsătorit în secret

La eveniment au participat mai multe vedete, printre care Robert Downey Jr., alături de soția sa, Susan Downey. Cei doi au luat masa duminică, la Puritan & Company din Cambridge, Massachusetts, alături de Scarlett Johansson și soțul ei, Colin Jost.

În noiembrie 2022, s-a aflat că Chris Evans și Alba Baptista formează un cuplu „de peste un an, iar lucrurile sunt serioase. Sunt îndrăgostiți, iar Chris nu a fost niciodată mai fericit. Familia și prietenii lui o adoră”.

Cu puțin înainte ca relația lor să devină publică, celebrul actor spunea: „Asta este ceea ce îmi doresc: o soție, copii, să am o familie. Când citești despre cei mai buni artiști, fie că este vorba de actori, prictori, scriitori, cei mai mulți dintre ei recunosc că nu de munca lor sunt cei mai mândri, ci de relațiile lor, de familiile pe care le-au creat, dragostea pe care au găsit-o, dragostea pe care au împărtășit-o”.

Chris Evans, desemnat „cel mai sexy bărbat în viaţă”

Actorul din „Captain America” a fost desemnat de revista People „cel mai sexy bărbat în viaţă” pentru anul 2022, după ce colegul său de la Marvel, Paul Rudd, a primit acest titlu în 2021.

Chris Evans  a declarat că percepe titlul drept „o formă ciudată de laudă umilă”. Cu toate acestea, el a fost nerăbdător să împărtăşească vestea cu cel mai mare fan al său – mama sa.

Mama mea va fi atât de fericită. Este mândră de tot ceea ce fac, dar asta este ceva cu care se poate lăuda cu adevărat„, a declarat Evans pentru People într-un interviu.

Evans a crescut în popularitate de-a lungul anilor, de la rolul principal într-unul dintre primele sale seriale de televiziune, „Opposite Sex”, în 2000, până la interpretarea lui Steve Rogers/Captain America.