Christina Applegate a ajuns de nerecunoscut. Actriţa din filmul „Dead to Me” suferă de o boală teribilă

Christina Applegate a ajuns de nerecunoscut. În vara anului 2021, actriţa primea un diagnostic teribil şi anume cel de scleroza multiplă. Această boală autoimună afectează sistemul nervos central, dar şi fluxul de informații de la creier la corp deși se manifestă diferit la diferiți pacienți.

03 nov. 2022, 20:11
Christina Applegate a ajuns de nerecunoscut. Actriţa din filmul „Dead to Me” suferă de o boală teribilă

Christina Applegate a ajuns de nerecunoscut. După ce actriţa a primit diagnosticul, producția celui de-al treilea și ultimul sezon din „Dead to Me” a fost oprită timp de aproximativ cinci luni, astfel încât actrița să poată începe tratamentul. În urma acestuia, vedeta s-a îngrășat foarte mult. „Am luat 20 de kilograme în greutate; nu pot merge fără baston. Vreau ca oamenii să știe că sunt foarte conștientă de toate acestea”, a declarat acum actrița.

Citeşte şi: Mesajul emoționant al îndrăgitei actrițe de comedie, Christina Applegate, la împlinirea vârstei de 50 de ani. Vedeta suferă de o boală necruțătoare

Christina Applegate a ajuns de nerecunoscut

În ciuda bolii sale, câștigătoarea unui premiu Emmy a spus că este hotărâtă să termine filmările serialului, menționând că simțea că „are o obligație” față de creatorul acestuia, Liz Feldman, și de Linda Cardellini, cealaltă protagonistă. Acum, Applegate recunoaște că nu mai e capabilă să lucreze în aceeași măsură precum o făcea înainte.

Ea are probleme la coborârea scărilor din rulotă. Iar pentru a se deplasa pe platou, folosește un scaun rulant. Din aceste motive, producția a trebuit să facă unele modificări, dar scenariul a fost respectat în mare parte.

Potrivit The New York Times, o mare parte a sezonului final – întâmplător – se concentrează pe boală.  Applegate a recunoscut că filmarea acelor scene s-a dovedit a fi și mai provocatoare, spunând: „Când eu și Linda făceam acele scene, ne utilizam toate forțele, la maxim”. Christina Applegate a recunoscut că probabil nu va viziona ultimul sezon din „Dead to Me”, care va ajunge pe Netflix pe 17 noiembrie 2022.

Va fi prima dată când cineva mă va vedea așa cum sunt. Nu pot merge fără baston.  Vreau ca oamenii să știe că sunt foarte conștientă de toate acestea”, a dezvăluit vedeta în interviul acordat înainte de lansarea ultimului sezon al seriei.