Un cuplu celebru vrea să cumpere Neverland, celebra fermă a lui Michael Jackson

Abandonată după moartea lui Michael Jackson, în 2009, ferma Neverland, numită astfel după insula magică din povestea lui Peter Pan, ar putea intra în posesia unui cuplu celebru din showbiz-ul american.

RomaniaTV.net
18 feb. 2013, 16:22
Un cuplu celebru vrea să cumpere Neverland, celebra fermă a lui Michael Jackson

Michael Jackson a locuit la ferma Neverland între 1988 şi 2005, dar după moartea megastarului, în 2009, spaţiul a fost lăsat în paragină. Aflat în proprietatea grupului de investiţii Sycamore Valley Ranch Company, complexul cu o suprafaţă de 1,2 kilometri pătraţi necesită o serie de reparaţii, dar chiar şi aşa valoarea acestuia este de aproximativ 29 de milioane de dolari, potrivit presei internaţionale.

Acum, un cuplu celebru din showbiz vrea să cumpere celebra fermă din California şi să o restaureze. Este vorba despre Jay-Z şi Beyonce, care au vizitat deja proprietatea dotată cu un trenuleţ pe şine, o grădină zoologică şi un parc de distracţii.

Complexul este deţinut în coproprietate de Sycamore Valley Ranch Company, de cei trei copii ai lui Michael Jackson, Prince (15 ani), Paris (14) şi Blanket (10), şi de mama megastarului, Katherine Jackson.

Beyonce, în vârstă de 31 de ani, şi Jay-Z, în vârstă de 43 de ani, locuiesc în cea mai mare parte a anului în reşedinţa rapperului din New York, alături de fiica lor Blue Ivy, în vârstă de 13 luni, dar petrec şi câteva săptămâni în oraşul natal al cântăreţei, Houston, din statul american Texas.

La un moment dat, de restaurarea fermei Neverland s-a arătat interesată şi Lady Gaga, despre care apropiaţii spun că este „obsedată” de Michael Jackson.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei „intoxicaţii grave” cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare. Potrivit presei americane, Conrad Murray ar putea fi însă eliberat după ispăşirea a doi ani din această pedeapsă, din cauza supraaglomerării sistemului penitenciarelor din statul California.