Un cuplu de adolescenţi a rămas împreună, chiar dacă amândoi şi-au schimbat sexul VIDEO

Un cuplu de adolescenţi ne demonstrează că iubirea învinge totul, chiar şi schimbarea de sex prin care au trecut fiecare.

RomaniaTV.net
09 nov. 2012, 14:16

Arin şi Katie s-au cunoscut în timpul tratamentelor de schimbare de sex prin care pe care le făceau amândoi şi s-au îndrăgostit la prima vedere. Katie Hill, în vârstă de 18 ani, s-a născut băiat şi purta numele de Luke. Iubitul ei, Arin Andrews de 16 ani, s-a născut Emerald, o fetiţă foarte bună la balet şi care a câştigat numărate concursuri de frumuseţe.

Amândoi s-au luptat cu sexualitatea lor în timpul copilăriei: Katie s-a simţit mereu o fetiţă prinsă în corpul unui băiat, în timp ce Luke simţea invers.

„Suntem perfecţi unul pentru celălat pentru că amândoi am trecut prin aceleaşi probleme în copilărie. Suntem atât de convingători ca băiat şi fată încât nimeni nu îşi poate da seama de schimbările prin care am trecut fiecare”, a declarat Katie pentru cotidianul britanic The Sun.

Arin povesteşte că şi-a dat seama că trebuia să fie de fapt băiat, după ce, în prima zi de şcoală, a fost confuz când i s-a spus să se alinieze alături de restul fetelor. „Lucrurile specifice fetiţelor nu mă interesau. Am fost numit lesbiancă în copilărie, dar nu mă simţeam gay”, a povestit Arin după ce a trecut prin tratamentul de schimbare de sex pentru a deveni un băiat.

Părinţii cuplului au avut probleme să treacă peste hotărârea adolescenţilor, dar acum îi susţin în totalitate.