Un cuplu de indieni şi-a dorit o nuntă luxoasă la Palatul Parlamentului, însă autorităţile de la Bucureşti nu au fost de acord

Un cuplu de indieni a vrut să organizeze o nuntă luxoasă, cu peste 400 de invitați, la Palatul Parlamentului, însă autorităţile de la Bucureşti nu au fost de acord, iar tinerii s-au reorintat către un palat din Turcia. 

RomaniaTV.net
21 mart. 2017, 14:54
Un cuplu de indieni şi-a dorit o nuntă luxoasă la Palatul Parlamentului, însă autorităţile de la Bucureşti nu au fost de acord

„Directorul unei agenţii de turism din India ne-a spus că are un client care caută ceva cu totul şi cu totul deosebit, vor ceva de care nu s-a mai auzit. Aveau 400 de invitaţi, nunta la indieni durează trei zile şi trei nopţi, iar după aceea vroiau şi un tur cu toţi invitaţii de încă trei zile. Eu le-am propus Palatul Parlamentului pentru că era singura locaţie care îndeplinea toate criteriile, fiind şi hotelul Marriott”, a declarat pentru ECONOMICA.NET, Cecilia Enache, reprezentantul unei agenții de turism.

Autoritățile de la București nu au fost însă de acord, deși închisiază sălile pentru revelioane, conferinţe, baluri sau târguri.

În aceste condiții, tinerii indieni s-au orientat către un palat din Turcia, unde au chefuit în voie zile în șir, pe mulți bani.