Un cuplu din Ungaria şi-a abuzat cei trei copii într-un mod inimaginabil: Vor sta 15 ani după gratii

Un cuplu ungar a fost arestat pentru a-şi fi torturat şi violat cei trei copii de-a lungul mai multor ani, informează miercuri agenţia Efe.

27 nov. 2013, 11:10
Un cuplu din Ungaria şi-a abuzat cei trei copii într-un mod inimaginabil: Vor sta 15 ani după gratii

Părinţii, din Szigetszentmiklós (sudul Budapestei), au abuzat sexual şi au torturat-o pe fata lor în vârstă de 8 ani şi pe cei doi băieţi în vârstă de 9 şi 10 ani, conform Agerpres.

Citeşte şi Drama sărăciei: Un pedofil a dat 60.000 de lire sterline unei familii bulgare ca să-i abuzeze copiii

Csilla Gyugyi, purtătoarea de cuvânt a Procuraturii judeţului Pest, a declarat agenţiei Efe că au fost formulate învinuiri pentru „abuz sexual şi alte delicte împotriva unor minori cu vârste de sub 12 ani” şi a precizat că, pentru a proteja victimele, nu pot fi dezvăluite alte detalii. Gyugyi a subliniat că în acest caz pedeapsa maximă este de 15 ani de închisoare.

Părinţii au fost arestaţi şi decăzuţi din drepturi în urmă cu un an, dar cazul a devenit public abia acum, când Procuratura a prezentat acuzaţiile. Brutalitatea cazului a emoţionat profund opinia publică ungară.

Potrivit presei, care citează surse ale poliţiei, părinţii îi obligau pe copii să mănânce excremente pe care le amestecau cu biscuiţi şi îi învăţau să mănânce şoareci şi insecte pe care copiii le „vânau” în casa în care locuiau. Niciunul din copii nu ştia ce înseamnă periuţă de dinţi şi toţi prezentau grave probleme de igienă.

Citeşte şi Peste 3.000 de copii au fost abuzaţi, exploataţi sau neglijaţi în primele trei luni ale anului

Băieţii au reuşit la un moment dat să fugă de acasă, dar, în lipsa lor, părinţii au declanşat „teroarea asupra fetei, iar când într-un final i-au găsit pe băieţi, i-au violat până la leşin”, scrie marţi ziarul Blikk.