Un cuplu proaspăt căsătorit a fost ARESTAT în ziua nunţii. Poliţia a luat cu asalt locul în care avea loc ceremonia

Un cuplu proaspăt căsătorit a reușit să fie arestat chiar în ziua nunții. Poliția a asaltat evenimentul deoarece încălca măsurile de preveneție pentru răspândirea coronavirusului.

RomaniaTV.net
09 apr. 2020, 07:26

Fericitul cuplu din Africa de Sud a apucat să spună ”DA”, iar imediat armata a luat cu asalt locul în care avea loc ceremonia la care au participat 53 de invitați. Întregul moment a fost surprins de camerele de filmat.

Citește și: Pisicile se pot infecta cu noul CORONAVIRUS. Ce animale de companie sunt imune la BOALĂ

Mirele și mireasa au fost băgați în mașinile poliției și transportați la secție. Poliția, echipată corespunzător, a fost informată despre evenimentul ilegal și a arestat toți invitații, inclusiv preotul, și i-au transportat la secția de poliție.

„Poliția și soldații au fost înarmați până la dinți și au luat cu asalt cortul unde avea loc nunta și i-au arestat pe toți” , a povestit un invitat. 

De asemenea, poliția a declarat că fericitul cuplu și-a petrecut „luna de miere în condiții stricte de cauțiune”. Cei doi miri au fost arestați pentru că au încălcat măsurile impuse de autorități, însă au reușit să iasă pe cauțiune.

Africa de Sud a înregistrat în prezent un număr de decese de 17, cu 1.749 de persoane infectate.