Un cuplu SOLID are aceste obiceiuri. 10 sfaturi pentru o căsnicie trainică!

Vrei să trăieşti o poveste de dragoste până la adânci bătrâneţi, aşa că în basme? Cu siguranţă nu este floare la ureche. O căsnicie trainică se construieşte, în timp, cu efort, cu dragoste şi respect.

15 sept. 2018, 13:14
Un cuplu SOLID are aceste obiceiuri. 10 sfaturi pentru o căsnicie trainică!

Orice cuplu solid are aceste obiceiuri. Urmeaza sfaturile de mai jos pentru o casnicie trainica.
1. Un hobby comun

Anna si Joe Raway, din Lakeville, Maryland restaureaza mobila veche si o vand la licitaie impreuna. Nu doar ca este o modalitate de a face o munca fizica impreuna – care este mereu o eliberare dupa o zi intreaga in birou – insa puteti strage si ceva bani. Daca mobila nu va surade gasiti un alt hobby comun. Unele cupluri proiecteaza case, picteaza sau gatesc.
2. Fac o plimbare seara

Intunericul ii ajuta pe oameni sa se deschida si sa vorbeasca din inima, sustin Steve si Sabrina Winder, din Denver, Colorado. Profita de caderea serii si mergeti la o plimbare impreuna. Puteti sa va impartasiti cele mai ascunse sentimente sau doar sa va bucurati de aerul rece al noptii.
3. Film

Urmarirea unui film in timp ce stau imbratisati pe canapea este modalitatea sotilor Marci si Alex Petersen de a se deconecta. „Ramane pe canaea pana la finalul filmului sau pana cand unul dintre noi adoarme”, a marturisit femeia.

Citeste continurea pe SFATULPARINTILOR. RO