Un CUPLU voia o fetiţă, dar MAMA a născut îndeajuns de mulţi băieţi cât pentru o ECHIPĂ de FOTBAL

Un cuplu de americani, care are deja 11 băieţi, s-a decis să îşi mai acorde o şansă, în speranţa că se va naşte o fetiţă. Soarta a vrut însă ca şi cel de-al 12-lea nou-născut să fie băiat astfel că mama a rămas singura femeie din familie. Probabilitatea ca o familie să aibă 12 băieţi este de 1 la 4.000.

09 aug. 2013, 05:42

O familie din Michigan, Statele Unite, are 12 fii, suficienţi pentru o echipă de fotbal. Potrivit părinţilor, ei şi-au dorit foarte mult o fetiţă şi au decis să încerce până când vor avea una. Deocamdată fără noroc, însă, pentru că toţi cei 12 copii sunt băieţi, potrivit Today.com.

Citeşte şi Cartea Recordurilor: Topul taţilor cu peste 100 de copii

Povestea lui  Kateri şi Jay Schwandt este cel puţin neobişnuită. Cei doi s-au căsătorit când aveau 18 ani şi la scurt timp după aceea au avut primul copil, un băieţel. Cum îşi doreau, însă, şi o fetiţă, au decis să mai încerce. Şi au ajuns astfel, după mai mult de două decenii, la 11 fii. Iar când femeia a rămas din nou însărcinată anul trecut, au sperat că li se va îndeplini visul.

Citeşte şi INCREDIBIL: O mamă cu 12 copii a născut cvintupleţi pe care i-a conceput pe cale naturală

Deşi îşi pot face deja propria lor echipă de fotbal, cei doi americani au spus că nu se vor opri deocamdată. Ei sunt hotărâţi să încerce până când vor avea şi o fiică.