Un CUTREMUR APOCALIPTIC VA LOVI pământul în 2019. Detalii despre PROFEŢIA care ÎNGROZEŞTE omenirea

Celebrul profet Nostradamus a prezis ce va urma să se întâmple în toată lumea, în acest an.  După scrierile lui, anul 2019 va aduce un război apocaliptic, o nouă răspândire a terorismului, inundații în Europa și un cutremur devastator în Statele Unite.

RomaniaTV.net
21 iul. 2019, 13:05
Un CUTREMUR APOCALIPTIC VA LOVI pământul în 2019. Detalii despre PROFEŢIA care ÎNGROZEŞTE omenirea

Mirror.co.uk scrie că, potrivit lui Nostradamus, ale cărui predicții privind apariția lui Hitler sau atacul terorist de la 11 septembrie s-au adeverit, anul 2019 nu va fi unul de bun augur pentru omenire, scrie b1.ro.

Citeşte şi Nostradamus, profeţii pentru zodii. Predicţii până în 2028. Urmează cea mai grea perioadă cu certuri şi despărţiri

„Orice gând optimist că «anul viitor va fi mai bun decât ultimul» trebuie pus în așteptare pentru o perioadă, cel puțin pentru următorii 27 de ani”, scriu jurnaliștii de la The Mirror.

Un război care va dura 27 de ani

Nostradamus ar fi prezis că anul 2019 va însemna începutul unui răzoi apocaliptic.

În cartea sa „Profețiile”, din 1555, faimosul medic şi alchimist francez din secolul al XVI-lea prezice că acest război va dura 27 de ani, până în 2046.

Celebrele lui catrene prezic, de asemenea, inundații catastrofale vor afecta Europa, în timp ce un cutremur devastator se va produce între California și Vancouver (Canada).