Un deputat PDL le oferă jurnaliştilor ATENŢII de 50 de lei

Zanfir Iorguş, deputat PDL, şi-a anunţat intenţia de a candida la primăria Mangaliei în cadrul unei conferinţe de presă, la care ziariştilor prezenţi li s-a distribuit o mapă de presă. Jurnaliştii au avut surpriza să găsească printre documente un tichet valoric de 50 de lei.

06 apr. 2012, 15:24
Un deputat PDL le oferă jurnaliştilor ATENŢII de 50 de lei

Iorguş a anunţat, în conferinţa de presă, că iniţiază „un program social” prin care va distribui mangalioţilor tichete valorice de 50 de lei. Cu aceste tichete, a explicat candidatul, posesorii vor putea achiziţiona produse alimentare din anumite magazine din Mangalia.

Jurnaliştii au descoperit în mapele de presă primite de la Iorguş un astfel de tichet. Pe el este înscrisă valoarea tichetului, stema oraşului, codul de bare, dar şi faptul că Iorguş a promovat acest program social.

Zanfir Iorguş candidează pentru un al patrulea mandat de primar al oraşului. În 1996, a devenit primar din partea PNŢCD, al doilea mandat l-a petrecut ca primar PSD, iar după victoria Alianţei D.A. în alegerile parlamentare din 2004, s-a înscris în PDL, partid din partea căruia a devenit deputat în  2008.