Un deputat PDL şi-a inaugurat un nou birou parlamentar cu 2 luni înainte de încheierea mandatului

Deputatul PDL de Suceava Ioan Bălan, ales în colegiul uninominal 2, şi-a inaugurat, joi, un nou birou parlamentar în sediul Primăriei comunei Adâncata, cu două luni înainte ca mandatul său să se încheie, el susţinând însă că va fi ales pentru încă un mandat de deputat în acest colegiu.

RomaniaTV.net
11 oct. 2012, 13:44
Un deputat PDL şi-a inaugurat un nou birou parlamentar cu 2 luni înainte de încheierea mandatului

La acest birou parlamentar Bălan urmează să acorde audienţe în zilele de vineri, el având cabinete parlamentare şi în Palatul Administrativ din municipiul Suceava, în cartierul sucevean Burdujeni şi în comuna Mitocul Dragomirnei.

Întrebat dacă investiţia pentru un timp atât de scurt până la finalizarea mandatului de deputat era necesară, deputatul democrat-liberal a răspuns că are speranţa că îşi va desfăşura activitatea în colegiu încă un mandat.

„Se merită o astfel de investiţie chiar dacă ar funcţiona o zi şi în care un cetăţean ar putea beneficia de sprijinul meu. Am însă speranţa că voi desfăşura activitatea în acest colegiu încă un mandat. Sper să fie de bun augur şi acest cabinet parlamentar să fie, în urma discuţiilor cu cetăţenii, şi un izvor pentru o lege bună”, a spus Bălan.

În faţa clădirii unde funcţionează acest cabinet parlamentar a fost montat un panou cu datele de contact, dar care nu are sigla PDL, şi pe cea a Alianţei România Dreaptă.

Ioan Bălan este secretar general al PDL Suceava şi secretar general adjunct al PDL.

El a fost ales deputat în colegiul uninominal 2 în urma alegerilor din 2008, obţinând peste 50 la sută din voturi.