Un deputat PNL, SINGURUL care a votat împotriva respingerii Legii amnistiei şi graţierii

Un deputat PNL a fost singurul care a votat, marţi, împotriva respingerii Legii amnistiei şi graţierii în plenul Camerei, în ciuda recomandării şefului de partid şi preşedinte ales, Klaus Iohannis, ca proiectul să fie picat. Totodată, la votul electronic s-a mai înregistrat o abţinere, iar doi deputaţi nu au votat.

19 nov. 2014, 12:58

La votul de marţi din Cameră pentru respingerea proiectului de lege privind amnistia şi graţierea au fost prezenţi 297 de deputaţi.

Dintre aceştia, 293 au votat pentru respingerea proiectului, iar doi deputaţi nu au votat (Aurel Vainer de la Minorităţi şi Budurescu Daniel-Stamate de la PNL).

Singurul deputat care a votat împotriva respingerii proiectului privind amnistia şi gratierea a fost un om din tabăra lui Klaus Iohannis, liberalul George Scarlat, deputat de Galaţi.

De asemenea, s-a abţinut de la vot deputatul Constantin Galan, de la PC-PLR.

Deputaţii PNL l-au scuzat însă pe George Scarlat, susţinând că acesta a greșit pentru că a apăsat greșit butonul la votul din Camera Deputaților.

Proiectul legii amnistiei şi graţierii a fost respins marţi de plenul Camerei Deputaţilor. Pentru respingere au votat 293 de deputaţi, un vot „împotrivă” şi o abţinere. 

CITEŞTE ŞI Legea amnistiei şi graţierii, respinsă în plenul Camerei Deputaţilor