Un deputat PPDD vrea să-şi sfinţească biroul din Parlament de frica mobilei Elenei Ceuşescu VIDEO

Deputatul PPDD Radu Popa vrea să aducă în Parlament un preot care să-i sfinţească biroul. Iniţiativa parlamentarului are drept ţintă mobilierul despre care acesta spune că ar fi aparţinut Elenei Ceauşescu.

RomaniaTV.net
08 ian. 2013, 18:10
Un deputat PPDD vrea să-şi sfinţească biroul din Parlament de frica mobilei Elenei Ceuşescu VIDEO

„Un preot e binevenit în Parlament ca în orice alt loc în care energia negativă şi duhurile rele sunt acumulate. Printr-un joc nefericit al sorţii, am ajuns să am în birou mobila Elenei Ceuşescu şi am cerut să vină un preot din acest motiv. N-aş vrea s-o moştenesc sub nicio formă pe Elena Ceauşescu. Nu e vorba de energie negativă. Acolo a fost grupul PDL înainte şi am văzut că nu au făcut lucruri bune”, a declarat Radu Popa, la România TV.

Prezent în platoul TV, consilierul premierului Ponta, Gyorgy Frunda a avut o serie de contre dure cu parlamentarul PPDD catalogându-i ideea drept „o prostie”. „E foarte trist ce faceţi dvs.”, a spus Frunda.

Poate venea şi domnul Ponta cu un preot că îi dădea Dumnezeu mintea de pe urmă şi nu-l lua pe domnul Frunda consilier”, a fost răspunsul deputatului Popa.

Sunteţi tânăr şi obraznic„, a fost replica lui Frunda.