Un deputat PSD cere DEMISIA lui Dragnea: După ce a pierdut campania cu Geoană, l-a înjunghiat pe Ponta

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Deputatul PSD Radu Popa a declarat, luni, că îi cere demisia lui Liviu Dragnea din toate funcţiile pe care le deţine în partid, arătând că acesta, după ce a pierdut campania cu Mircea Geoană, „l-a înjunghiat" şi pe Victor Ponta.

17 nov. 2014, 14:15
Un deputat PSD cere DEMISIA lui Dragnea: După ce a pierdut campania cu Geoană, l-a înjunghiat pe Ponta

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Sunt aici pentru a-i întreba pe colegii mei din conducerea partidului câte campanii trebuie să mai piardă domnul Dragnea pentru ca cineva să pună în sfârşit problema serioasă a demisiei din toate funcţiile deţinute în partid. Eu unul nu pot să merg înainte cu domnul Dragnea care, după ce a pierdut campania cu Geoană, l-a înjunghiat pe Ponta. Eu înainte cu domnul Dragnea nu pot să merg. Îi cer demisia”, a afirmat Radu Popa la sediul PSD.

El a adăugat că se impune organizarea cât mai repede a unui congres pentru a alege „o conducere care să muncească efectiv pentru partid”.

Citeşte şi TENSIUNI ÎN PSD. Dan Şova: Liviu Dragnea să facă un pas în spate. Campania a fost pierdută din vina lui VIDEO

Popa a mai spus că este solidar cu Victor Ponta şi acesta trebuie să să rămână preşedinte, iar PSD să rămână la guvernare.

„Cred că tot partidul este alături de Victor Ponta, personal, nu am auzit colegi care să fie dezmăgiţi de prestaţia lui Victor Ponta în campanie”, a spus Popa.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale. Biroul Electoral Central a dat publicităţii date oficiale parţiale privind turul II al alegerilor prezidenţiale centralizate până la ora 10.20. Astfel, Klaus Iohannis a obţinut 54,50 % din voturi, în timp ce Victor Ponta are 45,49%. 

Citeşte şi REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 – turul 2. BEC – parţiale ora 11.00: Iohannis 54,5%, Ponta 45,49%

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Senatorul PSD Dan Şova a declarat luni, că Liviu Dragnea, preşedinte excutiv al PSD, ar trebui să facă „un pas în spate” pentru că, în calitate de director de campanie, este principalul responsabil pentru eşecul de duminică. Pe de altă parte, Şova a spus că nu este de acord cu ieşirea PSD de la guvernare.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Robert Negoiţă, vicepreşedinte PSD, a declarat, luni, că social-democraţii ar trebui să se retragă de la guvernare, iar Victor Ponta să-şi depună mandatul. 

Citeşte şi Robert Negoiţă cere RETRAGEREA PSD de la guvernare: Victor Ponta să-şi depună mandatul VIDEO